Hemels van der Hart

Hemels van der Hart staat garant voor impactvolle en mooie resultaten volgens een heldere werkwijze die feiten en gevoel, historie en toekomst samenbrengt. In onze dagelijkse praktijk helpen wij personen en organisaties om hun relevantie te vergroten door vier speelvelden met elkaar te verbinden.

Wij helpen antwoord te geven op de volgende vragen:

Hoe maak je het verhaal van je organisatie helder?

Relevantie begint met een helder zelfbeeld, van wie je bent en welke waarde je toevoegt. Daarom helpen wij organisaties met het formuleren van hun verhaal en het haarscherp bepalen van hun positie. img-hvdh-story

Welke scenario's en perspectieven zijn er?

Relevantie vraagt om een scherpe blik op de context, op de omgeving waarin je opereert en de kansen die dat biedt. Daarom helpen wij organisaties met het schetsen van perspectieven en scenario’s.

Hoe kan je als organisatie inhoud en vorm geven aan je relaties?

Relevantie ontstaat door het bouwen en onderhouden van relaties met doelgroepen, stakeholders en de eigen organisatie. Daarom helpen wij organisaties met het ontwikkelen van hun cultuur en het optimaliseren van structuren en processen.

hvdh_relaties

Hoe kun je jezelf als individu, team en organisatie blijven ontwikkelen?

Relevantie moet je leven, elke dag opnieuw en in alle geledingen. Daarom helpen wij organisaties met het ontwikkelen van hun cultuur en het optimaliseren van structuren en processen. img-hvdh-sprocket