Hemels van der Hart

Mensen met een Missie is een ontwikkelingsorganisatie die armoede en onrecht in de wereld aanpakt. Zij doen dat met lokale partners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Deze helden strijden tegen mensenhandel, drugsbendes, corruptie, uitbuiting, discriminatie, ongelijkheid. En hebben verhalen te vertellen die het waard zijn om gehoord en gedeeld te worden.

Vraag van de klant: help ons de zichtbaarheid van het werk van onze partners vergroten en daarmee de steun voor hun projecten.

We ontwikkelden 100 reporters. In drie jaar tijd krijgen 100 mensen de kans om als reporter mee te reizen naar een land waar Mensen met een Missie actief is, partners te ontmoeten en projecten te bezoeken. De verhalen die dat oplevert worden gedeeld via (social) media. Daarmee maken we het belangrijke werk van de partners zichtbaar en creëren we maximale aandacht hier voor een betere wereld daar.

“Ik heb nog nooit zoveel mensen op één dag ontmoet die anderen helpen” aldus reporter Joost Bierens.

100 reporters is met groot enthousiasme ontvangen. De partners voelen zich extra gesteund en de belangstelling van mensen die mee willen op reis (de reis betalen ze zelf) is groot. In totaal hebben zich al meer dan 1.000 reporters aangemeld terwijl er maar plaats is voor 100. Door het delen van de verhalen van de reporters is er meer kwalitatieve aandacht voor het werk van de partners en worden meer mensen bereikt. Alle verhalen lees je op 100reporters.nl.